Onze missie

Wij, Karin en Duco Zuiddam, stellen met Stichting Eunike ons huis (voormalig winkelpand Brezan) beschikbaar voor mensen.  Dit kan zijn voor mensen die tijdelijk (woon)ruimte nodig hebben vanuit een hulpvraag. Daarbij nemen wij een coachende/luisterende rol in. Het zal een tijdelijke (woon)ruimte zijn, omdat we er naartoe werken dat bij deze mensen de basis (voor een groot deel) hersteld zal worden en ze daarna weer zelfstandig verder kunnen gaan. We noemen dit project dan ook ‘Huize Eunike‘, want Eunike betekent goede overwinning.
We willen mensen helpen en ze leren om op eigen benen te staan, samen met Jezus..

Diensten die we willen en kunnen bieden zijn onderdak, plek, pastoraat, coaching, mentoraat, praktische hulp, raad, advies, gebed en psychosociale hulp. We voorzien hiermee in een behoefte die ontstaat als mensen niet terecht kunnen bij reguliere hulpverleners, omdat hun vraag niet binnen de kaders valt van die dienstverlening of omdat zij geen of een ontoereikend budget hebben. Met de mensen die bij ons komen maken we individuele afspraken over hun mogelijke/eventuele bijdrage.

De ‘grote’ woonkamer is een plek van ontmoeting. Mensen zijn welkom om een bakje koffie/thee te komen drinken. Er is ruimte om hun verhaal te delen, vragen te stellen over opvoeding, huwelijk of over geloof.

In deze woonkamer worden ook cursussen aangeboden. Deze cursussen zijn opbouwend voor individuen, huwelijken en gezinnen.

Ons voornaamste doel is dat mensen tot herstel zullen komen. God zal daarin altijd centraal staan.

Contactgegevens

Adres
Koningin Emmalaan 41
3851XD Ermelo

E-mailadres
stichtingeunike@gmail.com

Telefoon
Tel: 0638167409 (Karin)
Tel: 0640977087 (Duco)

Echt jij!
Echt jij!: klik hier

Overig

Stichting Eunike

Rekeningnr: NL89RABO0313516227
KvK-nr: 67093043
RSIN-nr: 856827575

​Onze zorg

Wij bieden onze zorg vanuit ons christen-zijn. Daarbij is vrijheid belangrijk, binnen de veiligheid van ons huis. Huize Eunike is voor iedereen opengesteld, die onze christelijke visie kan accepteren, wat ook hun eigen visie mag zijn.
In Huize Eunike mag je echt zijn en worden!